O femeie a lovit și a mușcat doi polițiști, după ce a vrut să-și bată copilul într-un complex comercial din București

Vineri, 26 ianuarie 2018, în jurul orei 20.00, prin apel la 112, o persoană a sesizat că o femeie vrea să-și lovească copilul și că la momentul în care a intervenit a avut același comportament violent și față de ea. A solicitat intervenția poliției întrucât a considerat că se află în pericol și nu a intervenit nimeni.

În baza acestui apel, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine și siguranță publică format din doi agenți.

La momentul în care au ajuns în zona indicată în apel, în interiorul unui complex comercial, au identificat femeia care făcea obiectul sesizării, aceasta fiind împreună cu copilul său minor și doi adulți, un bărbat și o femeie.

După ce și-au declinat calitatea, polițiști i-au solicitat femeii să se legitimeze.

Femeia în cauză a refuzat să prezinte un document de identitate sau să comunice datele de stare civilă pentru a fi posibilă verificarea.

Polițiștii au solicitat persoanei să-i însoțească la secția de poliție pentru identificare, dar aceasta a refuzat, manifestând un comportament violent și lovindu-l pe unul dintre polițiști, timp în care îi adresa și injurii. S-a procedat la imobilizarea persoanei, aceasta continuând comportamentul agresiv și mușcându-l pe celălalt agent.

Femeia a fost condusă la autospeciala de poliție, minorul rămânând în grija persoanelor ce o însoțeau, sens în care bărbatul în cauză a și fost legitimat.

La momentul deplasării spre unitatea de poliție, echipajul a fost urmat de cunoștințele persoanei în cauză, care au luat în grijă minorul. În scurt timp, a sosit și bunica maternă a copilului, care l-a preluat din fața secției de poliție.

Având în vedere situația înregistrată, procurori din cadrul Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 2, au constituit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută și pedepsită de art. 257 Cod Penal.

Față de femeia în cauză, parchetul a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior măsura adoptată fiind cea a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, informează DGPMB

Au fost puse la dispoziția unității de Parchet, imagini surprinse de camerele de supraveghere precum și actele procedurale întocmite de polițiști.

A fost notificată Direcția Generală de Protecția Copilului Sector 2 cu privire la situația înregistrată și pentru a dispune măsurile din competență.

Foto: www.facebook.com/PolitiaRomanawww.politiaromana.ro

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *