Skip to content

Olandezul suspectat că a ucis fetița de 11 ani din Dâmbovița s-a SINUCIS

UPDATE: Presa olandeză susține că pedofilul a murit intrând cu maşina într-un TIR care s-a răsturnat peste el.

Accidentul mortal s-a produs pe şoseaua N321, între Escharen şi Grave.

Şoferul maşinii a intrat intenţionat într-un TIR, ciocnindu-se frontal de el.

Vehiculul s-a răsturnat de-a curmezişul pe şosea, peste maşina pedofilului. Poliţia a crezut iniţial că este un accident, dar din declaraţiile martorilor a reieşit intenţia sinucigaşă a şoferului.

Johannes Visscher, olandezul în vârstă de 46 de ani suspectat că a ucis fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, judeţul Dâmboviţa, s-a sinucis, conform unor surse din Poliției citate de Mediafax.

Informația vine la scurt timp după ce procurorii din România i-au făcut cetățeanului olandez dosar penal pentru lipsire de libertate, agresiune sexuală și omor.

Măsura a fost luată după ce autoritățile române au analizat imaginile surprinse de aproape 40 de camere de supraveghere din localitatea de unde a răpit-o pe fata de 11 ani.

De altfel, individul care ar fi ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru era cunoscut autorităților din țara sa ca pedofil, iar mașina cu care s-a plimbat prin Gura Șuții a fost filmată de camerele de supraveghere instalate în localitate.

Surse judiciare au declarat că în urma morţii principalului suspect al crimei din Gura Şuţii dosarul va fi clasat cu menţiunea „decesul făptuitorului”, informează Adevărul.

Practic, nimeni nu va răspunde pentru moartea elevei de 11 ani, din Dâmboviţa. 

Ambasada Olandei la Bucureşti a transmis, luni, pe Facebook, că autorităţile olandeze sunt pregătite să le ajute pe cele din România, cu privire la cazul uciderii fetei din Dâmboviţa, caz în care principalul suspect este un cetăţean olandez.

„Cu mare regret, Ambasada Regatului Olandei a aflat despre moartea tragică a unei tinere fete din Gura Şuţii. Autorităţile olandeze sunt gata să îşi ajute partenerii români. Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct”, a anunţat, luni, pe pagina de Facebook, Ambasada Olandei la Bucureşti.

Deznodământ tragic: O fetiță de 11 ani, dispărută de două zile, a fost găsită moartă. Suspectul este un olandez