Skip to content

Opt români au fost răniți în Ungaria după ce microbuzul în care se aflau a intrat pe contrasens

Opt români au fost răniţi în accidentul produs pe drumul naţional 42 din Ungaria, iar dintre aceştia, şase au primit îngrijiri la faţa locului, iar ceilalţi doi au suferit răni grave şi au fost transportaţi la spital, anunţă Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

“Conform datelor preliminare obţinute de reprezentanţii oficiului consular, opt cetăţeni români au fost răniţi în urma accidentului. Dintre aceştia, şase au primit îngrijiri la faţa locului, iar ceilalţi doi au suferit răni grave şi au fost transportaţi la o unitate medicală din zonă pentru asistenţă medicală de specialitate”, a transmis Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea MEDIAFAX.

Accidentul rutier a avut loc duminică pe Drumul naţional 42 din Ungaria, între localităţile Berettyóújfalu şi Mezőpeterd, în apropierea frontierei cu România.

Un microbuz înmatriculat în România a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism din Slovacia. Un alt autoturism, înregistrat în România, a intrat în cele două vehicule care se loviseră iniţial, a comunicat Poliţia ungară, precizând că zece persoane au fost rănite în accident.