Skip to content

PANICĂ la metroul din București: O tânără a murit după ce a fost împinsă de o femeie pe șine

Femeia bănuită că a împins o tânără pe linia de metrou în stația Dristor a fost depistată de polițiști în cursul nopții și este audiată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în calitatea de suspect, a anunțat miercuri dimineață IGPR. Suspecta se numește Magdalena Șerban și are 36 de ani (foto). 

Potrivit primelor informații, femeia ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou, însă aceasta nu a pățit nimic, a declarat, marți noapte, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca.

“Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliției în jurul orelor 20,00. O tânără a fost, tot așa, împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic și în jurul orelor 20,00 s-a prezentat la Poliție să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi fost aceeași persoană în cauză și aici”, a spus Sarca, la sediul Direcției Generale a Poliției Municipiului București.

Ea a precizat că din primele cercetări reiese că femeia și tânăra care a decedat nu ar fi fost implicate anterior într-un conflict, informează Agerpres.ro.