Primarul Focşaniului: „Românii revin în țară pentru că PSD le oferă condiții bune de viață”

Cristi Valentin Misăilă, primarul PSD al Focşanului, a declarat vineri, 19 octombrie, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local că exodul vrâncenilor și al românilor este ceva imaginar, scrie Realitatea de Vrancea.

Misăilă a mai declarat că românii se întorc în țară buluc datorită guvernării PSD care a făcut ca salariile din România să fie comparabile cu salariile din ţările în care au lucrat.

Este o falsă opinie a dumneavoastră că cetățenii din Focșani părăsesc țara. Spun cu toată convingerea că sunt foarte mulți cetățeni care revin în țară și sunt bucuroși pentru că administrația publică locală și județeană se preocupă de crearea unor condiții de viață mult mai bune și prin guvernarea PSD salariul minim pe economie a crescut considerabil, ajungând să fie comparabil cu salariile din țările unde au lucrat, ceea ce face mult mai atractivă viața în România”, a declarat Misăilă.

Primarul Focşaniului este absolvent de ştiinţe economice şi până în 2016 când a fost ales în funcţie a lucrat la Garda Financiară, consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, şi subprefect. Primul lui loc de muncă a fost în atelierul de pielărie al tatălui său unde făcea bilanţul contabil.

Presa locală a scris că baronul local Marian Oprişan se autointitulează „președintele tuturor vrâncenilor” și s-a înconjurat numai de oameni servili, dispuşi să răspunde la comenzi.

Conform Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității, Oprișan a fost colaborator al Securității în perioada 1980 – 1985, fiind recrutat sub numele conspirativ Renato.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?