Skip to content

Lucrări de reparații la podul dintre Ruse și Giurgiu. Recomandări pentru șoferi

Reparații pod Ruse Giurgiu

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a anunțat că, în perioada 10-14 iunie 2024, vor avea loc lucrări de reparație pe partea bulgărească a podului dintre Ruse și Giurgiu. Informația a fost transmisă prin Centrul Comun de Contact.

Reparațiile vor fi efectuate pe parcursul zilei, iar traficul în zonă va fi restricționat la o singură bandă. Circulația va fi reglementată prin indicatoare rutiere și semnalizatoare, pentru a asigura siguranța și fluiditatea traficului.

Măsuri pentru asigurarea unui trafic fluent

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu informează că a luat toate măsurile necesare pentru a menține un flux cât mai fluid de vehicule prin Punctul de Trecere a Frontierei (P.T.F) Giurgiu. Cu toate acestea, se anticipează că traficul va fi afectat și se va desfășura cu dificultate.

Recomandări pentru șoferi

Pentru a evita aglomerația și întârzierile, se recomandă șoferilor să utilizeze și alte puncte de trecere a frontierei cu Bulgaria. De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să consulte aplicația „Trafic on-line” disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră, www.politiadefrontiera.ro. Această aplicație oferă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru diferite intervale de timp.

Prin urmare, pentru a evita neplăcerile cauzate de lucrările de reparație și pentru a asigura o călătorie cât mai plăcută și fără întârzieri, șoferii sunt sfătuiți să respecte aceste recomandări și să verifice în mod constant timpii de așteptare la frontieră.