Restricții de circulație pe Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse

Circulaţia se desfăşoară cu restricţii pe Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse, Bulgaria, pe ambele sensuri de mers, din cauza lucrărilor de reabilitare la covorul asfaltic, informează marţi, 23 iulie, ITPF Giurgiu.

„Pe Podul Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se circulă cu restricţii, pe ambele sensuri de mers, deoarece se efectuează lucrări de reabilitare la covorul asfaltic atât de către partea română, cât şi de partea bulgară, această activitate ducând la îngreunarea traficului şi la creşterea timpilor de aşteptare.

Pentru evitarea aglomerărilor, recomandăm tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise traficului internaţional de la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei Trafic Online disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care indică o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp”, se arată într-un comunicat de presă emis de ITPF Giurgiu.

Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

În prezent, timpul de aşteptare pentru ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse este de 50 de minute atât pentru autoturisme, cât şi pentru camioane.

Documente necesare pentru controlul vehiculelor la frontieră. Numere provizorii, înmatriculare pe altă persoană, procuri

Cum puteţi ieşi din ţară cu minori? DOCUMENTELE NECESARE şi condiţiile de călătorie în străinatate pentru copiii români

Subcomisar de la Frontieră, arestat pentru luare de mită și trafic de influență

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA