Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care s-a prezentat la frontieră conducând un autoturism şi a prezentat un permis de conducere fals.

Joi, 18 iunie 2020, în jurul orei 11.51, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 63 de ani, la volanul unui autoturism, marca Seat, înmatriculat în Belgia.

La controlul, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din Belgia.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul  nu  a obţinut dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut permisul de conducere din Belgia, în urmă cu doi ani, în schimbul sumei de 1.300 euro, de la un conațional.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

FlixBus reia din 19 iunie cursele cu autocarul din și spre Germania, Austria, Belgia, Franța și Luxemburg

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?