Român, decedat în timp ce se întorcea acasă. Venea din Germania adus cu maşina de un cunoscut

Poliţiştii din Botoşani anchetează moartea unui bărbat de 47 de ani, care se întorcea de la muncă din străinătate, dar s-a stins pe drumul către casă.

Venea din Germania, adus cu maşina de un cunoscut. Şoferul a povestit că imediat după ce au intrat în România, şi-a dat seama că pasagerul său murise, dar nu a sunat la 112 ca să îl transporte cât mai aproape de familie.

Medicii de la UPU Botoşani au anunţat imediat poliţia, conform ProTV.

Ramona Guraliuc, medic şef UPU-SMURD Botoşani: ″Din relatările şoferului, acesta era decedat din Oradea şi a fost adus cât mai aproape de domiciliu. În urma examenului efectuat de medic, acesta prezenta rigiditate deja instalată, cu probabilitatea ca decesul să fi survenit în urmă cu 6-7 ore.”

Agenţii care au ajuns la spital l-au luat pe şofer la audieri. Surse din rândul anchetatorilor susţin că, după ce ar fi trecut graniţa în România, şoferul ar fi oprit două ore într-o parcare să se odihnească, iar când s-a trezit a constatat că pasagerul nu mai respiră.

Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani: ″În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, iar colegii mei efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.″⁣

Vecinii celui care s-a prăpădit spun că acesta se întorcea acasă pentru sărbători.

În funcţie de rezultatul anchetei, şoferul ar putea fi cercetat penal.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?