Român infectat cu noul coronavirus, mort în Belgia. Totalul deceselor în străinătate a ajuns la 62

Un român infectat cu noul coronavirus a murit în Belgia iar numărul deceselor cetăţenilor români din afara ţării din cauza COVID-19 a ajuns la 62, informează, marţi, Grupul de Comunicare Strategică – GCS.

Potrivit GCS, 947 de cetăţeni români din diaspora au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 (coronavirus): 633 în Italia, 196 în Spania, 26 în Franţa, 14 în Germania, 59 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 3 în Austria, 3 în Belgia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg şi Suedia.

De la începutul epidemiei şi până la acest moment, 62 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit: 14 în Italia, 15 în Franţa, 19 în Marea Britanie, 7 în Spania, 3 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia şi unul în Elveţia.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 11 au fost declaraţi vindecaţi: 7 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia, precizează sursa citată.

Șofer român, oprit de polițiști în BELGIA. Transporta 500 de kg de carne în sacoșe din rafie

BELGIA: Coronavirusul a ucis o fată de 12 ani, autoritățile medicale sunt bulversate

Wizz Air: Rutele spre Germania și Franța, suspendate până pe 3 mai. Spre Marea Britanie, Olanda și Elveția, până pe 30 aprilie

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?