Român, prins la frontieră cu permis de conducere fals: „L-am obținut în Irlanda”

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat, la sfârşitul săptămânii trecute, doi cetăţeni români care conduceau autoturisme în baza unor permise de conducere false.

În data de 1 septembrie 20188, în jurul orei 06.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, la volanul unui autoturism marca BMW înmatriculat în Germania, cetăţeanul român B.A., în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în judeţul Timiş.

La controlul specific, tânărul a prezentat, pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Irlanda.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals, iar tânărul nu deţine un permis de conducere.

Faţă de cele constatate, acesta a declarat că a obţinut permisul de conducere în urma unor cursuri urmate în Irlanda, pentru care a plătit suma de 450 de euro şi nu avea cunoştinţă că documentul este fals.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?