Român urmărit în Germania pentru furt în bandă organizată și fraude informatice, arestat de polițiștii din Dâmbovița

Polițiștii din Dâmbovița, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliției Române, au depistat un bărbat căutat de autoritățile din Germania, pentru furt în bandă organizată și fraude informatice.

În data de 6 februarie polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale Dâmbovița au depistat un bărbat, de 37 de ani, din Titu, urmărit la nivel internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunilor de furt în bandă organizată în formă agravantă și fraude informatice.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

În urma prezentării Curții de Apel Ploiești, față de cel în cauză a fost emis un mandat de arestare provizorie pentru 15 zile, informează IGPR

Până la îndeplinirea procedurilor de extrădare, bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Foto: facebook.com/PolitiaRomanawww.politiaromana.ro

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *