Româncă, atacată cu acid în Italia de partenerul de viață. Bărbatului i se aduc noi acuzații grave

Un macedonean care în 2018 și-a stropit iubita româncă cu acid și a fost condamnat la 8 ani de închisoare va trebui să răspundă acum și pentru alte agresiuni asupra victimei, fapte comise în 2017.

Sheval Ramadani, de 33 de ani, va trebui acum să răspundă în fața judecătorilor și pentru infracțiunile de hărțuire, viol și vătămare corporală.

Pe 24 aprilie anul acesta Ramadani a fost condamnat la 8 ani de închisoare de Tribunalul din Macerata pentru tentativă de omor a româncei Alina Emilia Pavel.

Era 17 noiembrie 2018 când bărbatul, într-o criză de gelozie, a aruncat cu acid pe fața victimei, urmărind-o apoi până în interiorul unui restaurant din Civitanova, provincia Macerata, unde a înjunghiat-o. Tânăra a fost salvată grație intervenției patronului localului.

Românca, în vârstă de 31 de ani, a primit 60 de zile de îngrijiri medicale și a pierdut parțial vederea la un ochi din cauza acidului.

Când a fost arestat, Sheval Ramadani a declarat: „Mi-a distrus viața, pentru ea mi-am părăsit soția”

Noile acuzații care i se aduc bărbatului se referă la fapte comise înainte de noiembrie 2018, care au avut loc tot la Civitanova.

Ramadani este acuzat de hărțuire deoarece, neacceptând încheierea relației cu românca, a amenințat-o cu moartea, i-a spart telefonul mobil, i-a trimis mesaje pe Whatsapp în care, într-un caz, a trimis o fotografie în care avea o curea în jurul gâtului.

Fapta cea mai gravă datează din 1 octombrie 2017 când acesta a tăiat-o pe Alina la un sân folosind un cuțit de bucătărie.

Românca a suferit atunci răni care au necesitat 20 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a constrâns-o apoi să nu dezvăluie nimănui că a înjunghiat-o.

Mai mult, în martie 2018 acesta a amenințat-o pe tânără cu un pistol, spunându-i că o va ucide.

Ultima acuzație se referă la faptul că ar fi constrâns-o pe româncă la relații sexuale fără consimțământul acesteia.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA