Skip to content

Scene incredibile în Marea Britanie: Români filmați în timp ce distrugeau o maşină cu un topor și o bormașină

Trei români aflaţi la Londra au vandalizat maşina unui vecin, pe motiv că acesta parcase pe spaţiul lor, pe o stradă din cartierul Barking. Înarmaţi cu un topor, o bormaşină şi o crosă de golf, bărbaţii aproape că au distrus vehiculul, notează „The Daily Mail“. Scenele şocante au fost filmate de un alt vecin al celor trei, care a povestit şi cum s-a ajuns în această situaţie.

Potrivit lui Matus Oravec, care a filmat incidentul, maşina parcată pe locul revendicat de cei trei români avea roţile blocate de autorităţi, din cauză că proprietarul nu plătise taxa de drum.

Cum vehiculul nu putea fi mutat în aceste condiţii, românii în cauză s-au gândit că dacă distrug autoturismul, autorităţile vor veni să îl ridice.

Aşa că au trecut la un atac feroce. Au spart geamurile vehiculului şi au găurit şi lovit fără milă caroseria.

Cel care a filmat incidentul a afirmat că bărbaţii locuiesc împreună şi că s-au mutat la Londra pentru a lucra în capitala Marii Britanii.

Oravec susţine nu a fost pentru prima dată când cei trei au găsit maşina vecinului parcată pe acel loc, astfel că între acesta din urmă şi români exista un conflict mai vechi.

Potrivit cotidianului „The Daily Mail“, care a publicat înregistrarea video în care este surprins atacul, poliţia nu a primit nicio plângere legată de acest incident, scrie Adevărul.

[videopress EctN1UHC]

Frații Mămăligă, condamnați la închisoare. Au violat o femeie în Londra după ce au legat-o cu șireturi