Senatorul PSD Niculae Bădălău batjocorește din nou românii din afara țării: „Diaspora sunt fetele alea de le duc ăștia!” – VIDEO

Senatorul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, filmat în curtea sa cântând la o petrecere: „Să vină diaspora că ne pișăm pe ea” și fost condamnat înainte 1989 la locul de muncă pentru furt din avutul obștesc, a recidivat din nou.

Într-o conferință de presă, Bădălău, care este și șeful organizației județene a PSD Giurgiu, a declarat că diaspora înseamnă 700.000 de români care trăiesc legal, restul de până la 3-5 milioane sunt de fapt prostituate.

Declarația lui vine în urma propunerii de mărire a numărului de parlamentari pentru Diaspora care a votat în număr foarte mare la alegerile prezidențiale.

Conform Biroului Electoral Central, în afara țării au votat 944.0777 persoane.

Declarația senatorului este greu de urmărit pentru că are frânturi de logică, dar un lucru este clar: Bădălău jignește din nou românii din afara țării.

„În afara faptului că e o discriminare, dânşii să voteze trei zile şi noi una… Mie nu poate să mi se dea un drept şi altuia nu. Noi trebuie să găsim formele prin care şi dânşii… Acum e discuţia pe câte locuri dăm în Diaspora. Dacă vreţi să puneţi pe listă şi Diaspora, cine nu vă lasă? Azi au patru cu doi. Ei au 700.000 de oameni, avem, care au domiciliul, paşapoartele alea cu domiciliul, care-s legale, restul, până la trei, cinci milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fete alea de le duc ăştia, eu ştiu, nu ştiu, nu ilegal, da’…”,

În urma acestei declarații, primarul PSD al municipiului Giurgiu a declarat că dacă senatorul Niculae Bădălău se va mai afla într-o formulă de conducere naţională la PSD, atunci el nu va mai reprezenta PSD la Giurgiu.

Pe 25 noiembrie 2019, Niculae Bădălău a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care susține că reconstruiește PSD și îl readuce acolo unde îi este locul: în inimile și în preferințele românilor.

Bădălău a fost și ministru al Economiei, postură ciudată având în vedere aptitudinile sale de hoț din avutul public.

El a fost filmat în august 2018 cântând și dansând la o petrecere în curtea sa din Bolintin Vale: „Să vină diaspora că ne pișăm pe ea”, „Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău” și „N-aveam frică de orice, la putere-i PSD”, o manea interpretată de niște soliști.

Acum 30 de ani, Bădălau a furat saci de grâu dintr-un pătul și i-a vândut. El a fost condamnat pentru furt din avutul obștesc.

În CV-ul afișat pe site-ul Senatului României lipsesc informații despre activitatea sa profesională în perioada 1985 – 1997. În schimb, se laudă cu două facultăți, trei masterate și un doctorat.

Senatorul Bădălău a revenit ulterior cu o declarație susținând că a fost înțeles greșit:

„Eu am spus-o şi încă o dată v-o repet, dacă s-a înţeles altceva decât am vrut să spun, regret, dar aşa cum, am rude, am prieteni, nu mi-a plăcuit niciodată demagogia şi cred că lucrurile ar trebui spuse corect, discuţia a plecat de la câţi reprezentanţi ar trebui să aibă Diaspora. Eu m-am referit la partea legală, ca să ştim legal câţi oameni avem în străinătate. Eu respect oamenii de acolo, respect oamenii care muncesc, au dreptul să voteze, dar eu m-am referit la oamenii exact, ca să ştim câţi au dreptul să voteze.”

Noul ministru al Economiei a fost condamnat în 1988 pentru furt din avutul obștesc

Ideile președintelui PNȚ-CD, noul aliat al PSD: Românii sunt spoliați și aruncă spre neamuri sămânța civilizatoare a dăinuirii

Tupeu de consilier parlamentar PSD oprit de Poliție: „Aştept pe unu să-mi bage gaze, în p..a mea!”

DRAGNEA: Mitingul din 10 august a fost plātit, a avut caracter paramilitar 

Firea interzice mitingul DIASPOREI din 10 august motivând că acesta nu va fi pașnic și civilizat

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA