Skip to content

SPANIA: Un mecanic român, considerat cel mai periculos pedofil, a fost arestat

Poliția spaniolă a arestat un român considerat a fi cel mai periculos pedofil din Spania. Victimele au fost fetițe cu vârste între cinci și șapte ani. Anchetatorii au avut mai multe indicii, însă pe român l-a trădat tatuajul.

Dumitru (n.r. – presa spaniolă nu îi dă tot numele) are 46 de ani,  își înregistra victimele și distribuia pe dark web imagini cu fetițele în timp ce acestea mergeau la toaletă. În acest scop, el instalase cinci minicamere în baie pentru a obține imagini sexuale cu fetițele.

Românul a abuzat sexual de cinci fete, scrie El Mundo în edițiile din 7 și 8 august, și a fost arestat într-un oraș de lângă Madrid la finalul lunii iulie 2018. Victimele, dintre care una era chiar rudă cu el, erau vecine cu acesta, astfel că acțiunile perversului nu dădeau de bănuit părinților.

Polițiștii din Queensland, Australia, au văzut imaginile distribuite de român pe internet și le-au dat mai departe colegilor de la Interpol. La șase zile după această informare, poliția spaniolă a acționat, se arată într-un comunicat al Interpol din 7 august.

Specialiștii Interpol au analizat înregistrările video distribuite de român pe internet și în urma mai multor analize au reușit să-l identifice în Colmenar de Oreja, un oraș de lângă Madrid unde trăiesc foarte mulți români, se mai arată în comunicatul Interpol.

Cel mai important indiciu al anchetatorilor a fost felul în care arătau mâinile „unice” ale românului (foto), ceea ce i-a dus la concluzia că acesta lucrează într-un atelier mecanic din zonă. El repara drujbe, mașini de tuns iarba etc. Dumitru și familia erau de mai bine de zece ani în Colmenar de Oreja.

Tatuajul pe care îl avea pe mâna dreaptă apărea în imaginile cu conținut sexual pe care românul le distribuia prin dark web, folosind Tor.

Polițiștii spanioli îl consideră pe mecanicul român „un prădător sexual periculos, obsedat de copii aflați înainte de vârsta pubertății, un adevărat degenerat”.

A fost poreclit noul Nanysex, cu referire la Álvaro Iglesias (Nanysex) un pedofil spaniol care a fost condamnat în 2008 la 58 de ani de închisoare pentru că a abuzat sexual de 11 minori.

Mai mult, în imaginile video el vorbește foarte limba română cu victimele, ceea ce înseamnă că acestea ar fi toate tot de origine română. Agresorul este tatăl a doi copii.

Soția românului a declarat anchetatorilor că bănuia că bărbatul ei avea înclinații. Acesta viola fetițele chiar în patul conjugal, imaginile distribuite de el pe internet fiind foarte violente.