Tânăr român căutat de autorităţile din Belgia, prins la Albiţa

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Belgia.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, conducând un autoturism marca BMW înmatriculat în România, cetăţeanul român B.I., în vârstă de 31 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că pe numele tânărului există o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emis de autorităţile din Belgia, la data de 30.01.2019, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane pe teritoriul Belgiei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA