Skip to content

Tânără prinsă de polițiștii de frontieră la volanul unei mașini furate din Olanda

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat o tânără din Bistrița, care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, în valoare de 112.500 lei, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Olanda.

Miercuri, 16 august, în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră Andreea M., în vârstă de 31 de ani, domiciliată în municipiul Bistrița, care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, an de fabricație 2016, înmatriculat în Olanda.

La controlul de frontieră s-a constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de către autoritățile din Olanda, la data de 30 iunie 2017.

Bistrițeanca este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 112.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Petea în vederea continuării cercetărilor, informează Poliția de Frontieră.