Tractor furat din Italia, în valoare de circa 16.000 de euro, găsit la frontiera Borș

Poliţiştii  de la Punctul de Trecere a Frontierei Borş au descoperit un tractor agricol marca Massey-Ferguson căutat de autorităţile din Italia, pe care un cetățean român încercat să îl introducă ilegal în țară.

În data de 3 august, ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, județul Bihor, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Cosmin R., în vârstă de 33 de ani, la volanul unei autoutilitare marca DAF şi semiremorcă marca Koegel pe care transporta un tractor agricol marca Massey-Ferguson.

Poliţiştii de frontieră au constatat că seria de șasiu a tractorului are ultimele trei cifre modificate, fapt pentru care persoana împreună cu autoutilitara și tractorul au fost duse la sediul S.P.F. Borș pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că tractorul figura ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia în data de 7 iunie 2017.

Conducătorul auto a declarat că urma să transporte tractorul în țară, neavând cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenția autorităţilor italiene.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar tractorul agricol, în valoare de aproximativ 16.000 de euro,  a fost pus sub sechestru până la finalizarea cercetărilor, informează Poliția de Frontieră.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *