Tragedie în ARGEȘ: Un polițist și-a ucis copilul de trei ani și apoi s-a sinucis

Un poliţist la Crimă Organizată în Argeş şi copilul său de 3 ani au fost găsiţi morţi într-un apartament din Piteşti. Primele indicii arată că bărbatul şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis, informează MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat că pompierii au intervenit pentru deblocare uşii unui apartament, în Piteşti.

Intervenţia avut loc la solicitarea unei femei.

În locuinţă, pompierii au găsit un bărbat şi pe copilul lui, în vârstă de 3 ani, ambii decedaţi.

Surse judiciare au declarat că cei doi au fost găsiţi împuşcaţi, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul, poliţist la Crimă Organizată, şi-a împuşcat copilul, apoi s-a împuşcat şi el.

Poliţistul în vârstă de 29 de ani era în divorţ. Soţia acestuia este tot poliţist, la Serviciul Economic.

Cei doi aveau custodie comună asupra copilului.

La faţa locului sunt poliţiştii care au deschis o anchetă, alături de un procuror.

Poliţistul fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt

Poliţistul din Argeş care şi-ar fi împuşcat copilul şi apoi s-ar fi sinucis fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt, susţin surse din cadrul anchetatorilor.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, poliţistul găsit mort în casă, la Piteşti, alături de copilul său, fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt.

Fosta soţie a bărbatului a dus sâmbătă dimineaţă copilul la locuinţa lui, după care acesta nu a mai răspuns la telefon, astfel că femeia a alertat serviciile de intervenţie.

TRAGEDIE în Spania: Un român și-a înjunghiat mortal băiețelul de nouă ani

TRAGEDIE în Italia. O româncă și-a înjunghiat mortal fetița de șase ani și apoi s-a sinucis

TRAGEDIE. O femeie însărcinată s-a aruncat sub tren împreună cu cei trei copii ai săi: ”Îmi pare rău, nu mai suport suferința”