Tragedie în Neamț: Doi români care se întorceau din Anglia au murit într-un grav accident rutier

Accidentul rutier în urma căruia au rezultat nouă victime, dintre care două au decedat, s-a produs duminică spre luni, în jurul orei 2,00, pe DN15D, în localitatea Poienari, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Forţele de intervenţie au găsit la locul accidentului un microbuz de pasageri care se izbise de mai mulţi copaci de pe marginea drumului.

“Din cei nouă ocupanţi, trei au fost scoşi din microbuz de către participanţii la trafic, trei au fost extraşi de primele forţe ajunse de la Detaşamentul de pompieri Roman – punctul de lucru Poienari, iar trei erau încarceraţi.

Şase victime au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman conştiente, cu policontuzii, iar o victimă este în comă cu traumatism cranio-facial sever. Alte două persoane au fost declarate decedate la locul evenimentului”, a precizat Irina Popa.

Toate victimele sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 51 ani.

Microbuzul venea de la Londra şi se îndrepta către Vaslui.

La faţa locului, ISU Neamţ a intervenit cu un ofiţer şi 22 subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea şi trei ambulanţe SMURD, fiind activat Planul Roşu de intervenţie.

De la Serviciul de Ambulanţă s-au deplasat, la faţa locului, patru echipaje.

Microbuz cu români care se întorceau din Germania, implicat într-un grav accident lângă Timișoara

Zece morți și patru răniți grav într-un accident în Ialomița. Microbuz, lovit de un TIR – VIDEO

ITALIA: Două românce, mamă și fiică, au murit într-un cumplit accident rutier

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA