Trei minore din Tulcea, bătute și trimise să se prostitueze

Ieri, 20 septembrie 2018, procurorii DIICOT au efectuat trei percheziții domiciliare în orașele Tulcea și Măcin. Au vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de trafic de minori, traficului de persoane și proxenetism.

Din probele administrate până acum rezultă suspiciunea rezonabilă că începând din 2017,  membrii clanului Nicola au constituit un grup infracțional organizat care prin inducere în eroare, folosind metoda „Loverboy”, amenințări și loviri au obligat trei minore și o altă tânără să se prostitueze

Marian – Gabriel Nicola,  Mircea – Valentin Nicola,  Alin – Cristian Nicola și  Ionuț Nicola au profitat de starea vădită de vulnerabilitate a victimelor, susțin procurorii. Membrii clanului le-au adăpostit pe minore și  le-au transportat în municipiile Tulcea, Brăila, Focșani și Constanța unde le-au înlesnit practicarea prostituției.

Banii obținuți de pe urma practicării prostituției au fost luați în totalitate de membrii grupării. În urma perchezițiilor domiciliare au fost ridicate sume de bani, telefoane, un autoturism și acte privind transferuri de bani.

Astăzi, 21 septembrie, s-a dispus reținerea inculpaților și au fost duși la Tribunalul Tulcea cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Magistrații au admis propunerea DIICOT și au dispus arestarea pentru 30 de zile a celor patru inculpați.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?