Skip to content

TRUMP: Eu sunt produsul Uniunii Europene! Imigranții sunt rușinea Europei!

Președintele SUA a făcut declarații halucinante în timpul vizitei sale de afaceri în Marea Britanie.

După summitul NATO de la Bruxelles, care a avut loc între 11 și 12 iulie 2018, președintele american Donald Trump a plecat într-o călătorie de afaceri în Marea Britanie unde a făcut ieri, 12 iulie, declarații care mai de care mai șocante.

Trump consideră că Regatul Unit își pierde cultura din cauza valurilor de migranți din Orientul Mijlociu și Africa care au schimbat în rău Europa. El a mai spus că nivelul imigrației îl deranjează personal pentru că el provine din părinți europeni.

„Iubesc țările din Europa. Nu uitați că practic sunt produsul Uniunii Europene, dintre Scoția și Germania. Tatăl meu, neamț. Mama, scoțiancă”, a declarat Trump pentru The Sun.

Președintele american a mai precizat că ceea ce se întâmplă în prezent în Europa din punct de vedere al imigrației este o rușine. A permite milioanelor de oameni să vină în Europa este foarte trist și în timp cultura europeană se va pierde.

La summitul NATO Trump a declarat că Marea Britanie îl iubește datorită ideilor sale dure despre imigrație și că Brexit-ul a fost votat tocmai din cauza numărului mare de imigranți din Regat.

Apoi a criticat-o pe Theresa May pentru că a distrus Brexit, neoptând pentru măsuri radicale, astfel încât comerțul cu SUA va fi afectat. Trump consideră că ceea ce a negociat May cu UE diferă de voința populației care a votat la referendum.

S-a arătat nemulțumit și că premierul britanic nu i-a ascultat sfaturile în acest sens și a amenințat că va pleca de la masa negocierilor SUA – Marea Britanie privind nou acord comercial.

„Avem deja destule probleme cu Uniunea Europeană pentru că nu tratează SUA corect din punct de vedere al comerțului”, a mai spus Trump.

Președintele SUA a continuat cu declarațiile șocante. L-a făcut responsabil pe primarul Londrei, Sadiq Khan, de atacurile teroriste care au avut loc aici din cazuă ca a permis milioanelor de migranți să se stabilească în capitală.

În ultimul an, în Londra au avut loc patru atacuri teroriste: Westminster, London Bridge, stația de metrou Parsons Green și moscheea din  Finsbury Park.

„Cred că nu a făcut nimic legat de terorism, de infracțiuni. Uitați-vă la ce lucruri oribile se întâmplă aici”, a spus Trump pentru The Sun.

El a mai declarat că Sadiq Khan a arătat lipsă de respect față de Statele Unite pentru că a permis ca deasupra Londrei să fie ancorată în timpul vizitei sale o păpușă gonflabilă, mare de șase metri, care-l arată pe Trump bebeluș, în scutece și cu sâni de bărbat.

Trump a mai precizat că el reprezintă mulți oameni din Europa, pentru că mulți europeni trăiesc în Statele Unite.