Un bărbat de 72 de ani, prins băut la volan. Este cercetat pentru că s-a rănit singur când a distrus un gard

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din județul Covasna au depistat mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan.

Cei mai mulți dintre ei erau tineri, dar recordul de vârstă la bătut un șofer de 72 de ani.

În județul Covasna trăiesc foarte mulți catolici, iar la sfârșitul săptămânii trecute aceștia au sărbătorit Floriile.

Vineri seara, 12 aprilie, un tânăr de 27 de ani a fost depistat la volanul unui autoturism în Sfântu Gheorghe când circula pe sens invers pe un drum cu sens unic.

În urma testării cu etilotestul a reieșit că avea o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-a întocmit dosar penal.

În aceeași noapte, un alt tânăr de 26 de ani a fost depistat în trafic conducând în stare de ebrietate.

Acesta avea o alcoolemie de 0,67 mg/l, alcool pur în aerul expirat și a refuzat să se supună procedurii de recoltare a probelor biologice de sânge.

Sâmbătă seară, 13 aprilie, în apropiere de Târgu Secuiesc un șofer nu a acordat prioritate de trecere când a ieșit de pe un drum secundar. Avea o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toto sâmbătă, polițiștii au identificat un alt șofer băut în orașul Covasna. Rezultatul testării cu etilotestul a indicat 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului în vârstă de 51 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența alcoolului.

Duminică, tot la Covasna, polițiștii au identificat un tânăr de 21 de ani care conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost testat și din punct de vedere al prezenței drogurilor, iar rezultatul a fost pozitiv.

Tânărul a răams fără permisul de conducere.

Cel mai interesant eveniment ruiter a avut loc pe DN 12, în afara localității Bixad.

Un bărbat de 72 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare a autoutilitarei pe care o conducea și a lovit gardul unui imobil.

În urma evenimentului șoferul s-a ales cu răni ușoare, iar rezultatul testării cu etilotestul a indicat că acesta avea o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?