Un român, arestat în Cambodgia cu CINCI kg de droguri, riscă ani grei de închisoare

Poliția cambodgiană a anunțat joi, 7 februarie, că a arestat doi români și trei nigerieni după ce a confiscat aproape cinci kilograme de metamfetamină de la unul dintre ei în timp ce acesta se pregătea să se îmbarce într-un zbor către Hong Kong.

Șeful Poliției Naționale, Mok Chito, a declarat că polițiștii au găsit drogurile în patru pachete care se aflau într-o valiză a românului Narcis-Manuel Olaru, în vârstă de 22 de ani (foto).

Olaru a fost prins pe aeroportul din Siem Reap, nord-estul Cambodgiei, în timp ce se pregătea să urce într-un avion cu destinația Hong Kong.

Narcis – Manuel Olaru

Românul le-a dezvăluit polițiștilor că alți patru membri ai bandei sale trăiau în capitala Cambodgiei, Phnom Penh, aceștia fiind arestați.

Lixandru Vasile Nicolae

Al doilea român arestat se numește Lixandru Vasile Nicolae și are 26 de ani.

Arestații au mărturisit că au primit drogurile din Laos și că destinația finală era Noua Zeelandă, unde valoarea lor ar fi de circa 50.000 de dolari kilogramul.

Mare parte din metamfetamină este produsă în zona cunoscută cu numele Triunghiul de Aur, locul în care se întâlnesc granițele Myanmarului, Thailandei și Laosului.

Contrabanda este facilitată în această zonă de aplicarea neglijentă a legilor naționale.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?