Un român și-a cumpărat carte de identitate falsă din Italia pentru că a lui expirase

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanapalota  au depistat un cetăţean român care s-a legitimat folosind o carte de identitate românească falsă, deoarece documentul personal a expirat.

În data de 28 octombrie2019, în jurul orei 11.20, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră,  cetăţeanul român M.C., în vârstă de 34 de ani, ca pasager într-un autocar marca Mercedes-Benz, înmatriculat în România.  

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat o carte de identitate cu  însemnele autorităţilor din România.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat faptul că a cumpărat cartea de identitate prezentată la control, de la un cetăţean moldovean a cărui identitate nu o cunoaşte, pe teritoriul Italiei în schimbul sumei de 120 de euro, întrucât buletinul său era expirat.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat precum şi de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

O tânără a încercat să iasă din țară cu cartea de identitate a cumnatei sale. Voia să ajungă în Franța

Carte de identitate românească furată în Ungaria, găsită de polițiștii austrieci la granița cu Slovenia

Român prins cu o carte de identitate falsă pe care voia să o ducă în Germania

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA