Un român venit din Marea Britanie a mințit la frontieră că vine din Austria ca să nu stea în autoizolare

Un bărbat din judeţul Satu Mare este cercetat penal după ce a declarat autorităţilor că vine din Austria şi nu din Marea Britanie, pentru a scăpa de izolarea la domiciliu, potrivit unui comunicat de presă transmis vineri, 19 iunie, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

„Organele de poliţie din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Negreşti Oaş – Post de Poliţie Racşa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul P.T.F. s-a prezentat la Punctul de trecere al frontierei Petea cu intenţia de a intra în ţară, unde a declarat în fals autorităţilor că vine din Austria, cu scopul de a se sustrage de la măsura izolării la domiciliu, el venind din Marea Britanie, nerespectând măsura impusă cu scopul de a preveni şi combate răspândirea virusului SARS-COV-2”, se precizează în comunicatul menţionat.

Dosarul penal este instrumentat de către poliţiştii postului de poliţie Racşa, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

Nădlac: Un român din Italia a încercat să evite autoizolarea trecând ilegal frontiera

Un arădean venit cu autocarul din Spania a intrat în autoizolare în beciul Poliției

MAREA BRITANIE: Autoizolarea timp de 14 zile nu este obligatorie pentru toate persoanele. Se cere completarea unui formular online

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?