Un șofer de camion s-a spânzurat pentru că i s-a interzis să mai conducă

În dimineaţa zilei de marţi, 4 decembrie, salvatorii ISU Dobrogea au fost chemaţi să intervină pentru degajarea unei persoane spânzurate la o înălţime de 6-7 metri de bena unui camion în Portul Constanţa, la Poarta 7.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa care a constatat decesul victimei, scrie Adevărul.

Este vorba de Cătălin Ionuț Ioniță (foto), un tânăr de 28 de ani. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

„În această dimineaţă, în jurul orei 05:30, poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi despre faptul că, în parcarea interioară a porţii de acces nr. 7 Port Constanţa, se află un bărbat spânzurat de semiremorca unui autocamion. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din judeţul Călăraşi”, a transmis IPJ Constanţa.

Poliţia de Frontieră a anunţat că în data de  4 decembrie 2018, în jurul orei 00:30, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au oprit pentru controlul documentelor, un camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Portul Constanţa către Autostrada A4.

„Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost dus la Serviciul Rutier Constanţa, unde în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge”, spune Poliţia de Frontieră.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere şi i s-a adus la cunoştinţă faptul că nu are voie să mai conducă.

„Ulterior, lucrătorii noştri aflaţi în Poarta de acces numărul 7 a Portului Constanţa, l-au găsit în stare de inconştienţă pe şoferul camionului şi au anunţat imediat Serviciul Unic de Urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat militarii de la I.S.U. Dobrogea Constanţa, cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa şi poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime Constanţa care au preluat cazul spre cercetare”, adaugă Poliţia de Frontieră.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?