Un tânăr din Bistrița – Năsăud a obligat o copilă în vârstă de 12 ani să se prostitueze pe șoseaua de centură

La data de 14 februarie 2019 procurorii DIICOT din cadrul Biroului Teritorial Bistriţa – Năsăud împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistriţa-Năsăud au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Acestea au fost efectuate la locuințele a trei suspecți care sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de minori, se arată într-un comunicat al instituției.

În perioada martie 2016– februarie 2019, suspecta Liza Maria Murșa, la acea dată în vârstă de 17 ani, a găzduit şi adăpostit la locuința sa o minoră în vârstă de 14 ani.

Copila era exploatată sexual, fiind obligată să se prostitueze. Murșa are în prezent 20 de ani și este din localitatea Sigmir.

B.C. are 63 de ani, este din comuna Chiochiș și în primăvara anului 2017, timp de circa două luni de zile, a transportat-o şi a găzduit-o pe minoră în locuinţa sa unde a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.

A treia percheziție a fost făcută la locuința lui Moldovan Ionuț Mandache în vârstă de 22 de ani din Viișoara.

Conform anchetatorilor, în perioada aprilie 2018 – 5 februarie 2019, el găzduit şi adăpostit o minoră în vârstă de 12 ani la locuința sa în vederea exploatării sexuale a acesteia.

Suspectul a transportat-o pe minoră aproape zilnic, indiferent de condițiile meteorologice, pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița, unde a fost obligată să întrețină contra cost relații sexuale cu diferiți bărbați.

Toți banii erau încasați de suspect care a și întreținut relații sexuale cu fata în vârstă de numai 12 ani.

Procurorii DIICOT urmează să dispună măsurile legale.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?