USR: „România riscă să se transforme într-un stat interlop”

USR condamnă incidentele din fața Înaltei Curți de Casație și Justiție provocate de agitatori aduși special să-l susțină pe Liviu Dragnea și consideră că sunt specifice unor state nedemocratice în care oligarhi sau politiceni își iau ca bodyguarzi persoane certate cu legea.

Interlopii lui Dragnea efectiv m-au lovit si m-au tinut sa nu pot sa ies din Inalta Curte. Afara am fost iar lovit. Doua persoane au fost retinute de Jandarmi. Acestea sunt imaginile. Aici e filmul complet: https://www.youtube.com/watch?v=LoY4y7jdUpE

Posted by Malin Bot on Tuesday, October 3, 2017

“Am avertizat că România riscă să se transforme într-un stat interlop, după ce colegul nostru Mihai Goțiu a fost bătut de agitatorul PSD Mirel Palada. Am văzut astăzi persoane care-l însoțeau pe președintele Camerei Deputaților, despre care presa susține că ar face parte din clanuri interlope, care au îmbrâncit jurnaliști. Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a recunoscut că le-a adus să-l sprijine pe șeful partidului din care face parte. Liviu Dragnea are un comportament grotesc, nedemn de președinte de instituție publică. Suntem în România, stat membru UE, și nu în vreo țară în care oligarhi sau politiceni își iau ca bodyguarzi persoane certate cu legea”, a declarat Dan Barna, purtător de cuvânt al USR.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *