Skip to content

Vehicul intrat în mulțime în Germania. Poliția informează că sunt morți și răniți

UPDATE: Atacatorul a fost un neamț cu probleme psihice, potrivit presei germane.

UPDATE: Ultimele informații arată că în duba intrată în mulțime se află un obiect suspect, motiv pentru care poliția a înconjurat și asigurat zona. Nu se știe dacă acest obiect prezintă vreun eventual pericol. Este posibil ca alte două persoane să fi participat la atac și să fi fugit din dubă imediat după lovirea oamenilor.


UPDATE: Poliția germană susține că șoferul vehiculului este mort, acesta sinucigându-se. De asemenea, autoritățile informează că ar fi vorba de trei morți și circa 30 de răniți.


În centrul localității germane Münster are loc o desfășurare de amploare a forțelor de ordine după ce un vehicul a intrat într-un grup de oameni așezați la mesele unui restaurant, informează poliția.

Potrivit primelor informații furnizate de autorități, mai multe persoane au murit și altele au fost rănite. La fața locului sunt prezente forțe de intervenție rapidă, pompierii și mai multe ambulanțe.

Poliția a invitat populația să evite zona din preajma restaurantului Kiepenkerl pentru ca echipajele de salvare să se poată deplasa pentru a salva persoanele rănite.