Vrăjitoarele din România, împotriva politicienilor corupți: Dacă vor să fure, să ducă țara în sărăcie, atunci vor ajunge la închisoare sau vor fi bolnavi

În timp ce românii se pregătesc să voteze la alegerile europene, un grup de auto-proclamate vrăjitoare lucrează în spatele ușilor închise pentru a face astfel încât candidații “potriviți” să obțină locuri în Parlamentul European.

Euronews a vorbit cu una dintre ele, Mihaela Minca, care spune că lucrează la un ritual înaintea votului din 26 mai pentru a lumina mințile candidaților, astfel încât să ia cele mai bune decizii pentru poporul român.

“Pregătim o poțiune foarte puternică pentru 25 mai, pe care fiicele mele vor merge să o arunce asupra clădirii guvernului român”, a spus Minca.

“Apa fermecată va lumina și limpezi mințile politicienilor pentru ca ei să ia decizii bune pentru poporul român”, a adăugat femeia.

Vrăjitoarele au efectuat ritualuri la miezul nopții, în zori și la apus de soare din 9 mai pentru a crea substanța magică.

Ele spun că amestecul conține urme de animale, lumânări și flori.

Deși Minca de obicei se oferă să ajute cu probleme legate de bani și dragoste, recent și-a întors privirea către problemele țării.

S-a alăturat unei cerc de vrăjitoare din România care au ca scop să blesteme parlamentarii români pe care îi consideră corupți.

“Am efectuat două ritualuri speciale asupra politicienilor români: un ritual cu magie albă pentru a le lumina mințile și a le da puterea de a lupta în România pentru popor, de a face lucruri bune. Am făcut și un ritual de magie neagră asupra politicienilor care nu-și păstrează promisiunile de a oferi o viață mai bună românilor, așa că, din cauza ritualului meu, vor avea probleme”, susține Minca.

“Dacă ei doresc să acționeze împotriva românilor, să fure, să ducă țara în sărăcie, atunci vor trebui fie meargă la închisoare, fie să aibă probleme de sănătate. Noi vom acționa pentru bine. Magia noastră neagră îi va afecta pe aceia care nu vor binele poporului români”.

Vrăjitoria este un obicei popular vechi în țările din Europa de Est. În 2015, guvernul României a făcut vrăjitoria o profesie impozabilă, obligându-i pe ghicitori, cititori de tarot și vrăjitoare să plătească taxe pentru munca lor.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?