Vrei să fii polițist? Școlile de Agenți de Poliție organizează concurs de admitere

Dacă îți dorești o carieră de polițist, acum ai șansa să-ți realizezi visul.

Înscrie-te până în data de 5 decembrie și poți deveni elev al școlilor de agenți de poliție. Acesta este primul pas în cariera de polițist.

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor la cele 2 școli de agenți de poliție este de 1 an, informează un comunicat de presă al Poliției Române.

Locurile scoase la concurs sunt repartizate astfel: 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina și 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

politisti
Foto: facebook.com/PolitiaRomanawww.politiaromana.ro

Toți cei interesați își pot depune dosarul de recrutare la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat și actele care sunt necesare la înscriere pot fi consultate pe www.polițiaromâna.ro.

Probele pe care le vei susține, tematica și bibliografia vor fi afișate în cel mai scurt timp, atât pe site, cât și pe pagina de Facebook a Poliției Române.

 

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *