Skip to content

Zeci de copii au rămas orfani după nenorocirea din Ungaria. Șoferul făcea LIVE pe Facebook

Tragedia din Ungaria a lăsat zeci de copii orfani. Un microbuz cu români care se întorceau de la muncă din Slovenia s-a lovit brutal de un camion cu nisip. Toți cei nouă oameni care se aflau în microbuz și-au pierdut viața.

Șoferul și opt persoane – șase bărbați și două femei, care se întorceau de la muncă din Slovenia, și-au pierdut viața în accident. Oamenii lucrau în agricultură, pe plantațiile de hamei.

Toți sunt din județul Mureș, patru din satul Agrișteu, Comuna Bălăușeri, celelalte cinci din localitățile Deaj, Căpâlna, comuna Mica.

Dintre cele patru victime din Agrișteu, două erau soț și soție, iar în urma lor au rămas orfani șase copii, cea mai mare este o fată de 15 ani, iar cei mai mici sunt gemeni de 6 ani. Cu banii câștigați voiau să-și construiască o casă. Bunica copiilor a spus pentru TVR că ea se va ocupa de creșterea copiilor.

Din primele informații, oamenii care murit în accident au lăsat în urmă 35 de copii orfani.

Șoferul făcea LIVE pe Facebook

Imagini incredibile au apărut pe o rețea de socializare în urma accidentului cumplit petrecut în Ungaria în care au murit nouă români. Se spune că sunt imagini surprinse chiar înaintea impactului. Imagini și detalii cu puternic impact emoțional.

Șoferul microbuzului transmitea în direct pe Facebook, cu telefonul mobil, iar pe rețelele de socializare circulă imagini despre care se afirma că ar fi chiar dinaintea impactului.

În timp ce filma drumul, se vede cum bărbatul ajunge pe contrasens într-o depășire în viteză. În imagini se vede clar cum camionul vine din fața direct spre microbuzul de care s-a izbit violent.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 4, la 60 de km de Budapesta. Ministerul de Externe va plăti pentru aducerea în țară românilor decedați. Toate victimele au fost identificate. Cu toții sunt din județul Mureș și se întorceau de la muncă din străinătate, informează Știrile TVR.