Polițiștii Direcției Generale Anticorupție (DGA) din Dolj au organizat vineri, 18 ianuarie 2019, în jurul orelor 18.00, un flagrant pentru prinderea unei femei care a dat mită unor agenți de la Circulație.

Zîna Calafeteanu, în vârstă de 33 de ani, din comuna Coșoveni, județul Dolj, a oferit suma de 500 lei unui echipaj de poliţie rurală pentru ca aceștia să nu îi reţină soțului ei permisul de conducere, se arată într-un comunicat al DGA.

Bărbatul fusese prins în comuna Pielești din județul Doj la volanul unui autoturism neînmatriculat care avea numere false.

Doi agenţi de poliţie ai Secţiei Poliţie Rurală 5 Pieleşti l-au oprit în trafic pe C.F.V. și soţia acestuia a oferit poliţiştilor suma de 500 lei pentru a nu i se reţine şi permisul de conducere.

Polițiștii și-au sesizat șefii și au pus la cale un flagrant.

Imediat ce dat cei 500 de lei agenților, Zîna Calafeteanu a fost dusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj împreună cu soţul său în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Sâmbătă, 19 ianuarie 2019, Tribunalul Dolj a dispus față de femeie măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.

Magistrații au decis ca în cazul în care Zîna încălcă cu rea-credinţă a măsura arestării la domiciliu, ea poate fi dusă în arest preventiv.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?