Skip to content

Britanic, arestat după ce s-a răsturnat cu mașina: „Am virat ca să evit o caracatiță”

Un britanic în vârstă de 49 de ani a fost reţinut de autorităţi în Devon, fiind suspectat că ar fi condus sub influenţa drogurilor după ce s-a răsturnat cu maşina ”pentru a evita o caracatiţă”, relatează Press Association.

Poliţia a intervenit marţi la ora 17.15, în urma apelurilor privind un accident rutier petrecut între Malborough şi South Milton. La faţa locului, agenţii au găsit autoturismul răsturnat într-un şanţ.

Bărbatul, cu domiciliul în localitatea Salcombe, a fost reţinut sub suspiciunea că ar fi condus sub influenţa drogurilor sau a băuturilor alcoolice şi rămâne în custodia poliţiei.

”Şoferul a declarat că a virat pentru a evita o caracatiţă”, potrivit unei relatări publicate pe Twitter de poliţia din Kingsbridge.

Relatările privind prezenţa caracatiţelor pe drumurile din apropierea coastelor din sudul Marii Britanii nu sunt ceva nemaiauzit, însă în acest caz cefalopodul ar fi fost nevoit să străbată peste cinci kilometri, peste dealuri şi câmpii, pentru a ajunge în calea maşinii care circula pe A381.

Poliţia a precizat că nu a găsit dovezi ale prezenţei unei caracatiţe pe sectorul de drum respectiv. (AGERPRES)