Skip to content

Bărbat în vârstă de 32 de ani, reținut pentru raporturi sexuale cu o copilă de 12 ani

Polițiști de la Crimă Organizată și procurori DIICOT din Timișoara au efectuat pe 10 iunie 2019 o percheziție la domiciliul unei persoane bănuite de act sexual cu un minor, pornografie infantilă și șantaj.

Percheziția a fost realizată în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări față de un bărbat de 32 de ani din Timiș, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Bărbatul este bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani și ar fi fotografiat-o în ipostaze compromițătoare.

El ar fi distribuit fotografiile prin intermediul unei aplicații de socializare către alte persoane.

Apoi, ar fi amenințat-o pe minoră că o va omorî pe sora ei mai mică dacă se va duce la Poliție.

Mame din România, partide de sex online cu bebelușii lor

În urma percheziţiei, au fost ridicate două hard disk-uri, șapte telefoane mobile, un stick de memorie USB, nouă suporți de stocare a datelor în format digital, un joint de cannabis, un plic cu trei muguri și trei plante de marijuana în ghiveci.

Victima și opt martori minori împreună cu părinții sau tutorii legali ai acestora au ajuns la sediul DIICOT în vederea audierii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Copii români din Spania, abuzați de un preot cu acordul părinților. Prelatul, condamnat definitiv la 17 ani de închisoare

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!