Skip to content

Cap tractor furat din Spania, depistat la controlul de frontieră. „L-am cumpărat din Cluj cu 13.000 de euro”

Poliţiştii de frontieră din PTF Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un cap tractor marca Daf, care figura în bazele de date ca fiind furat din Spania.

Vineri, 13 mai, în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie română şi moldoveană, în vârstă de 46 de ani.

Acesta conducea un cap tractor marca Daf, fabricat în anul 2013, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Spania.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat vehiculul din Cluj, de la un cetăţean român cunoscut pe internet, cu suma de 13.000 de euro. În plus, a precizat şi că nu știa că vehiculul era furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furtiar autovehiculul, în valoare de 80.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Nouă vehicule probe într-un dosar penal, oprite la ieșirea din țară

Român, prins la frontieră cu o furgonetă furată din Spania

Trei români, arestați în Germania: Au vrut să înmatriculeze un Audi furat de la o firmă de închirieri din Spania

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!