Skip to content

Cadavrul unei minore, găsit îngropat în curtea unui bărbat. Fiica și soția lui sunt dispărute de 15 ani

Un bărbat din Târgu Neamț a fost reținut de procurori pentru 30 de zile după ce în curtea sa a fost găsit îngropat cadavrul unei minore. Soția și fiica acestuia sunt dispărute din 2006.

Conform procurorilor, pe 19 ianuarie 2021 a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ un dosar penal „ca urmare a unei sesizări vizând dispariţia în anul 2006 a două victime, mama și fiica minoră, existând posibilitatea ca persoanele dispărute să fi fost la acel moment victimele unei infracţiuni de omor”.

Pe 19 octombrie 2021 a fost efectuată o percheziţie domiciliară la o locuinţă de pe raza oraşului Târgu Neamţ. Au fost identificate rămăşiţele unui cadavru uman, posibil al unei persoanei minore, ce erau îngropate în curtea casei.

„Având în vedere că proprietarul locuinţei este tatăl uneia din victimele date dispărute în anul 2006, prin ordonanţa procurorului s-a dispus efectuarea în continuarea a urmăririi penale față de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, ”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și apoi a fost sesizat Tribunalul Neamţ cu propunerea de  arestăre preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, începând cu 20 octombrie 2021.

Mamă, bătută de copiii ei minori la îndemnul concubinului. Scenele, filmate de fiică

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!