Skip to content

Frații Mămăligă, condamnați la închisoare. Au violat o femeie în Londra după ce au legat-o cu șireturi

Ovidiu Mămăligă, de 30 de ani, și Andrei Mămăligă, de 28, au fost condamnați pe 1 decembrie la doisprezece ani de închisoare plus alți opt sub control judiciar.

Frații au fost găsiți vinovați, miercuri 25 octombrie, de viol, agresiune sexuală, vătămare corporală și furt. Detectivul care a condus ancheta a declarat că cei doi români ”reprezintă un pericol major pentru femei și ar trebui să fie în spatele gratiilor”.

Andrei Mămăligă

Pe 10 mai, în jurul orei 7.30, cei doi frați au început o conversație cu o femeie în vârstă de 40 de ani în afara casei ei din zona Acton North din Ealing. După câteva minute au plecat însă s-au întors mai târziu și unul dintre români a întrebat-o dacă poate folosi toaleta. Femeia a refuzat și a fost atacată cu brutalitate.

Frații au dezbrăcat-o, au legat-o cu niște șireturi și au violat-o. După ce și-au satisfăcut poftele sexuale au furat bani, bijuterii și telefoane mobile, apoi au plecat.

Victima, în stare de șoc, a anunțat imediat poliția și anchetatorii au reușit după analizarea unor urme ADN să stabilească cu exactitate cine erau făptașii. În plus, au fost obținute imagini ale camerelor de supraveghere care îi arată pe frați în apropierea locului în care au comis infracțiunile.

Violatorii au fost arestați pe 6 iunie în zona Wembley. Pe timpul interogatoriilor au negat orice implicare. Potrivit procurorilor britanici, cei doi frați au fost anterior închiși în Franța, tot pentru viol, și au fost eliberați în 2016.

Din motive operaționale, poliția britanică nu a publicat încă o fotografie a lui Ovidiu Mămăligă.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!