Skip to content

Bărbat căutat de autoritățile din Austria și România pentru trafic de migranți, reținut la frontieră

arestat la frontieră trafic migranți austria românia

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oncea au depistat şi reţinut un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi moldoveană, căutat de autorităţile din Austria şi România, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar, sâmbătă, 18 iunie, în jurul orei 21.40.
►►► Ascunși în portbagaj, intenționau să ajungă în Germania. Bărbații au fost prinși la frontieră – VIDEO

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului sunt emise două alerte de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare de către autorităţile din Austria, respectiv de către autorităţile din România, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.

►►► 10.000 de euro săptămânal, mita promisă la Frontieră pentru a permite traficul de migranți

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi în vederea luării măsurilor legale ce se impun, informează un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!