Skip to content

Microbuz furat din Danemarca, depistat la frontieră. Șoferul: „L-am cumpărat”

Microbuz-furat-din-Danemarca_-depistat-la-frontieră.-Șoferul-„L-am-cumpărat”

Poliţiştii de frontieră români au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un microbuz marca Mercedes Sprinter furat din Danemarca.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetățenie română și moldoveană, în vârstă de 40 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Danemarca.

Autoturism furat din Belgia, depistat la frontieră. „L-am luat în leasing, n-am mai plătit ratele”

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. Au constatat că vehiculul figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Danemarca.

Șoferul a declarat că a achiziționat autovehiculul de la o societate de profil cu suma de 7.500 de euro și că nu știa că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autovehiculul, în valoare de 55.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor, informează un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!