ROMÂNIA: Peste 3.000 de oameni au semnat o petiție prin care cer pedeapsa cu moartea pentru rockeri

Pare o glumă, dar nu este. Peste 3.000 de oameni au semnat din 2015 până în prezent o petiție pentru a interzice rock-ul în România și a-i pedepsi cu moartea pe cei care ascultă acest gen muzical.

Numai astăzi, 28 septembrie 2018, până la ora publicării articolului, 34 de bucureșteni au semnat petiția. Ieri, 40 de locuitori ai Iașiului au semnat pentru trimiterea la moarte a rockerilor.

În total, Capitala conduce în topul semnăturilor pentru aruncarea anatemei asupra pletoșilor care dau din cap. Pe locurile următoare sunt: Iași, Brăila, Suceava, Constanţa, Timişoara.

Și românii din localități mici ca Paşcani, Jibou sau Băicoi au semnat petiția care poate fi găsită pe site-ul Petițieonline

Ce vrea doamna/domnişoara Loredana Schneider care nu suportă rockerii:

Vrem interzicerea muzicii rock în România și legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promovează acest gen muzical. Rock-ul promovează violența și satanismul, iar noi suntem o țară creștină. Din cauza acestui gen muzical au murit acei tineri din București. Muzica rock ucide și vă îndepărtează de Dumnezeu. Dacă vreți interzicerea rock-ului vă rog mult să semnați această petiție.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

ADRIAN MOGOȘ

Adrian Mogoș este jurnalist freelancer, membru al Centrului Român pentru Jurnalism de Investigație www.crji.org și al International Consortium of Investigative Journalism www.icij.org. În cadrul ICIJ a făcut parte din echipa de jurnaliști a proiectului Offshore Leaks. A fost timp de opt ani șeful Departamentului Investigații al cotidianului Jurnalul Național. A primit bursele Balkan Fellowship for Journalistic Excellence și Milena Jesenská - Institute for Human Sciences din Viena. Pentru activitatea jurnalistică a fost premiat cu: CEI-SEEMO Award, Kurt Schork Award și mențiune specială Global Shining Light Award. Una dintre investigațiile pe care le-a coordonat a fost inclusă în UNESCO Global Casebook for Investigative Journalism, iar o alta a primit din partea juriului European Press Prize apreciere specială.

error: ?