Skip to content

Nissan Navara defect furat din Austria, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea – județul Satu Mare au descoperit la controlul de frontieră un autovehicul Nissan Navara furat din Austria.

Sâmbătă, 19 februarie, un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza județului Bistrița Năsăud, s-a prezentat în jurul orei 11.00 la Punctul de Trecere a Frontierei Petea pentru efectuarea formalităților de frontieră.

Acesta conducea un ansamblu de vehicule – un Volkswagen Amarok cu care tracta o platformă, ambele vehicule fiind înmatriculate în România. Pe platformă transporta un autovehicul Nissan Navara defect.

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări bazele de date și au constatat că autoturismul Nissan Navara figura ca fiind furat din Austria, alertă introdusă de autoritățile austriece din iunie 2020.

Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Autotractor furat din Austria, depistat la frontieră. Șoferul: „L-am cumpărat cu 38.000 de euro”

AUSTRIA: Curier român angajat al GLS, arestat pentru furt din colete. Prejudiciul, 10.000 de euro

AUSTRIA: Un român a trăit neobservat în Prater timp de opt ani

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!