Skip to content

Copil de cinci ani din Germania: Alo, Poliția? Știi că tata a trecut de două ori pe roșu? Trebuie să-l arestezi!

Poliția din Würtzburg, sud-vestul Germaniei, a raportat că a primit la numărul de urgențe 110, echivalentul 112, un apel neobișnuit din partea unui băiețel de numai cinci ani.

Operatorii de la centrala poliției au primit la sfârșitul săptămânii trecute un apel pe timpul căruia s-a auzit vocea unui băiețel iar apoi convorbirea s-a întrerupt brusc.

Operatorul a sunat înapoi la numărul de pe care a fost inițiat apelul și în timp ce vorbea cu tatăl copilului, micuțul i-a luat părintelui telefonul din mână și a urlat: „Poliția, știi că tata a trecut de două ori pe culoarea roșie a semaforului? Trebuie să-l arestezi!”.

În mod evident, „acuzatorul” a fost considerat puțin credibil, având în vedere vârsta sa foarte fragedă și faptul că se poate să se fi supărat pe tătic după ce acesta l-a certat pentru vreo năzbâtie.

Polițiștii precizează într-o postare pe Facebook că au reușit să-l informeze pe copil la ce folosește numărul de urgență și pe tată privind normele Codului Rutier.

Convins că poate conduce cu permis românesc în Germania, un șofer al cărui carnet nemțesc a fost suspendat se judecă cu autoritățile

Cum scapă românii certați cu legea de mandatele europene de arestare emise de procurorii din Germania

Un șofer din Germania a scăpat de amendă pentru exces de viteză datorită unui porumbel

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!