Skip to content

Frida, un câine din Mexic, a salvat 52 de oameni din mijlocul dezastrelor naturale

Frida este câinele-erou care munceşte din greu pentru a salva oamenii prinşi de dezastrele naturale din Mexic. Din păcate, a avut multe de făcut recent.

Minunatul Labrador Retriever, echipat cu cizme mici pentru câini şi ochelari speciali. îi ajută pe salvatorii mexicani caute supravieţuitorii sub dărâmături, scrie Metro.co.uk

frida2

Până în prezent, în cariera sa, Frida a reuşit salveze 53 de persoane, inclusiv 12 oameni aflaţi în situaţii care le ameninţau viaţa, după cutremurul cu magnitudinea de 8,1 pe Richter, care a devastat Oaxaca la începutul acestei luni.

Acum, Frida munceşte din greu, încercând salveze oamenii prinşi în rămăşiţele clădirilor distruse după cutremurul devastator din Mexic care a ucis cel puţin 245 de persoane şi a rănit mai mult de 2000. Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

frida3

Labradorul lucrează pentru unitatea canină a Marinei Mexicane (SEMAR), iar oamenii din întreaga lume îi mulţumesc şi o laudă pe reţelele sociale, spunându-i a fost o fată foarte bună.

El a fost chiar felicitat de preşedintele Mexicului, care a scris pe Twitter: “Aceasta este Frida. Ea aparţine SEMAR şi a contribuit la salvarea a 52 de vieţi în diferite catastrofe naturale la nivel naţional şi internaţional.”

Dezvăluiri inedite: Prinţul Charles, surprins în baie de Prinţesa Diana în timp ce îi vorbea obscen Camillei Parker Bowles

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!