Skip to content

FRANȚA: Șofer român de camion, amendat cu un sfert de milion de euro și condamnat la închisoare

Șoferul român de camion a fost condamnat miercuri, 17 februarie, la patru luni de închisoare cu suspendare și la o amendă vamală uriașă pentru transportarea a sute de kilograme de tutun de contrabandă.

Camionul înmatriculat în Polonia a fost interceptat la terminalul Loon-Plage, pe 3 septembrie anul trecut. Polițiștii au găsit în interior mai mulți migranți, dar și treisprezece cutii cu câte 50 de kilograme de tutun pentru rulat manual.

„Livrare” specială în Franța: Un șofer român a auzit ZGOMOTE în remorcă și a oprit camionul în fața Jandarmeriei

Românul, aflat în custodia Poliției fiind judecat și pentru trafic de migranți, a declarat că a primit 1.500 de euro pentru transportarea celor 650 de kilograme de tutun în Anglia.

„Am verificat să văd dacă este tutun. Nu știam că este ilegal”, a încercat să se scuze românul în instanță. Pentru contrabanda cu tutun a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare și la o amendă vamală de 247.990 €, informează La Voix du Nord.

FRANȚA: În loc să ajute un român care și-a dat foc, l-a filmat nepăsător. Riscă cinci ani de închisoare și 75.000 de euro amendă

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!