Skip to content

O bestie cu chip de om a vândut pentru plăceri o femeie grav bolnavă

O bestie cu chip de om a vândut pentru plăceri o femeie grav bolnavă

Un bărbat din Constanța este acuzat de procurorii DIICOT că a recrutat și obligat o femeie diagnosticată cu cu afecțiuni psihice și încadrată în grad accentuat de handicap să se prostitueze în România și Austria.

Pe 5 ianuarie 2023, anchetatorii au efectuat cinci percheziții imobiliare în județul Constanța într-un dosar ce viza săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism și deținere de droguri pentru consum propriu.

Potrivit unui comunicat DIICOT, în octombrie 2021, unul dintre inculpați „a recrutat, în scopul exploatării sexuale, prin obligarea la practicarea prostituției o persoană vătămată, speculând starea de vădită vulnerabilitate a acesteia (diagnosticată cu afecțiuni psihice și încadrată în grad accentuat de handicap)”.

În perioada octombrie 2021 – august 2022, cei doi inculpați, ambii din aceeași comună constănțeană, au transportat și adăpostit persoana vătămată la diferite adrese din România și Austria în vederea exploatării acesteia.

Totodată, procurorii susțin că au dovezi conform cărora alte patru persoane au fost ajutate să practice prostituția în România și Austria prin identificarea și închirierea de locuințe, postarea de anunțuri pe internet, racolarea clienților, transportarea și protecția acestora.

În urma audierilor, cei doi bărbați au fost reținuți și ulterior duși la judecător cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Andrei Grozea, 29 de ani, și Marin Pătru, 30 de ani, ultimul fiind acuzat și de infracțiunile legate de stupefiante, au fost arestați.

Ei au contestat decizia magistraților, Curtea de Apel Constanța urmând să decidă le soarta. Ambii au mai avut anterior probleme cu legea penală, fiind condamnați pentru conducere fără permis. Faptele celor doi sunt condamnabile, dar ce fel de bărbați acceptă să aibă raporturi sexuale cu o femeie cu handicap psihic, grav bolnavă? În unele țări, și cei care solicită sex sunt urmăriți penal.

AUSTRIA. Românii, loc fruntaș în rândul arestaților. Recomandările guvernului

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!