Skip to content

Amenzi de 350 de euro pentru plimbatul la bustul gol pe străzile unui oraș de coastă din Belgia

amenda belgia plimbat la bustul gol

În ciuda caniculei, plimbatul la bustul gol în orașul belgian Knokke-Heist va fi pedepsit cu amendă de până la 350 de euro, a anunțat primarul Piet De Groote.

Knokke-Heist se pregătește pentru „un adevărat val de oameni” având în vedere că temperaturile vor ajunge la 35°C în acest weekend, fiind de așteptat ca peste 200.000 de oameni să încerce să se răcorească în Marea Nordului.

„Proprietarii caselor de vacanță cunosc regulile jocului în Knokke-Heist, dar acest lucru nu este întotdeauna valabil pentru turiștii de o zi”, a spus De Groote pentru Het Nieuwsblad. „Sunt într-o dispoziție de petrecere, dar adesea uită că aici trebuie respectate regulile”.

Regulile nu sunt noi, dar primarul a ținut să atragă din nou atenția asupra acestora având în vedere creșterea temperaturilor.

Plimbatul la bustul gol, aruncarea gunoiului, deplasarea cu viteză în mașini zgomotoase, deranjarea altor persoane sau spălatul în fântânile publice „pur și simplu nu se fac” în Knokke-Heist. „Comunicarea și conștientizarea rămân importante. Vom informa fiecare vizitator în mod corespunzător. De aceea, derulăm o altă campanie”.

Studenții distribuie fluturași în gară și în stațiile de tramvai și autobuz, iar indicatoarele de pe străzi îi informează pe oameni cu privire la eticheta locală. Pe plajă există semne mari de avertizare.

În prezent, Belgia se află oficial în cea mai fierbinte săptămână din 2022, deoarece țara trece prin primul val de căldură real în acest an, fiind prognozat ca temperaturile să atingă 35°C în acest weekend.

Flandra a emis un „cod roșu” pentru riscuri de incendiu și numeroase regiuni din țară au luat măsuri suplimentare, de la colectarea deșeurilor cu o oră mai devreme și pauze suplimentare pentru personalul din supermarket, până la distribuirea de înghețată muncitorilor din construcții, informează The Brussels Times.

Mici, coaste afumate și un cățel, confiscate în Germania dintr-un microbuz care circula din România în Belgia

BELGIA: 18 români, condamnați la închisoare și amendă de 960 € pentru un grătar organizat în timpul carantinei

BELGIA: Autoritățile au confiscat 24 de TIR-uri ale unei firme din cauza condițiilor de muncă

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!