Skip to content

Kate Middleton nu poate să dea autografe pentru fanii ei. Care este motivul

V-aţi imaginat vreodată veţi fi aproape de Kate Middleton şi, astfel, veţi avea ocazia obţineţi un autograf de la ea?

Chiar dacă, după cum a spus Paris Hilton, autograful secolului XXI este o poză realizată cu telefonul, poate v-aţi dori totuşi o amintire cu semnătura elegantă a Ducesei de Cambridge.

Din nefericire, nimeni dintre noi nu va avea şansa obţină acea semnătură. Potrivit Express.co.uk, pentru Kate Middleton – împreună cu restul familiei regale, este interzisă semnarea autografelor pentru fani. Regula există pentru a face imposibilă falsificarea semnăturilor extrem de importante ale acestora, ceea ce este o explicaţie viabilă.

Conform Express.co.uk, atunci când Prinţul Charles este rugat dea autografe, el răspunde spunând: “Îmi pare rău, dar nu mi se permite fac asta“.

Deşi Kate Middleton trebuie sa urmeze multe reguli impuse de apartenenţa la familia regală britanică, ea a reuşit cu siguranţă depăşească unele dintre cele mai vechi obiceiuri, mai ales atunci când vine vorba de creşterea copiilor. Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a afla cum se schimbă în timp rolurile părinţilor în familia regală.

 

Surse: Regina Marii Britanii va abdica la vârsta de 95 de ani. Prinţul Charles devine REGE